Kunst voor je Kanis! Jouw kunst voor het oog van de buurt!

Ben je een kunstenaar en heb je iets met Crooswijk? Doe dan mee met Kunst voor je Kanis en laat je werk zien op Crooswijkerzand!

We zijn op zoek naar kunstwerken die we in de buitenlucht op het Crooswijkerzand kunnen tonen. Van sculpturen tot graffiti en van installaties tot schilderijen, alles is welkom! 
Elk kunstwerk wordt voorzien van een informatiebordje, waarop de naam van de kunstenaar, de titel, een eventuele verkoopprijs en een QR-code worden geplaatst. Die QR-code kan bijvoorbeeld linken naar de website van de kunstenaar. 

Breed publiek
Met dit kunstproject willen we kunstenaars de kans geven hun werk aan een breed publiek te tonen. Voor de kunstenaars betekent dit aandacht voor hun werk van wellicht een nieuwe doelgroep. Voor de bewoners is dit een mooie manier om in aanraking te komen met kunst uit eigen buurt.

Een geweldige plek
Het Crooswijkerzand is het braakliggende terrein tussen de Paradijslaan, Catharina van Zoelenstraat en Kerkhoflaan in Nieuw-Crooswijk. Buurtbewoners hebben het veranderd in een geweldige plek om te spelen, ontmoeten en tuinieren. Wil jij meehelpen deze plek verder te verfraaien?

Kunstroute
Kunst voor je Kanis zal 1 september van start gaan en we sluiten 3 oktober af met de officiële afterparty van de Kunstroute Kralingen-Crooswijk. Jouw werk is dus ruim een maand te zien in de openbare ruimte!

Vind je het leuk om mee te doen, stuur dan een korte beschrijving met eventueel beeldmateriaal van jouw idee naar kunst@crooswijkerzand.nl. De ingediende ideeën zullen worden beoordeeld op uitvoerbaarheid en eventueel kosten. Er bestaat een mogelijk tot een tegemoetkoming in de onkosten van de kunstwerken. Uiteindelijk zal er een selectie plaats vinden en zullen de kunstenaars worden uitgenodigd.

Crooswijkerzand
Kunst voor je Kanis

11111611_1683522638546325_7954924195627970508_o

kunstenaar

Geplaatst in evenementen, idee, nieuws

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: