Burendag op de CROOSWIJKERZAND

Kom ook!

Crooswijkerzand Burenmiddag

Zaterdag 27 september vanaf 13.00

Op zaterdag 27 september vanaf 13.00 is er op Crooswijkerzand een leuke middag voor en door buren tijdens de Nationale Burendag. Iedereen met hart voor Crooswijk is welkom! Crooswijkerzand is de groene vlakte die ligt tussen de Paradijslaan, Catharina van Zoelenstraat en Kerkhoflaan. Crooswijkerzand wordt de komende maanden omgetoverd tot een speel-, moes- en ontmoettuin. Op het terrein zijn tijdens de Nationale Burendag diverse activiteiten voor jong en ouder te doen , en  de eerste buren gaan hun moestuinbak feestelijk in gebruik nemen.

Activiteiten

Drink een kop koffie met je buren met een lekkere pannenkoek erbij. Of bak lekkere broodjes in het kampvuur. Steek je graag de handen uit de mouwen? Help mee om het terrein vrij te maken van zwerfvuil. Heb je (nog geen) groene vingers? Dan kun je je inschrijven voor een moestuinbak mét begeleidende workshop op 27 september.

Over Crooswijkerzand

Crooswijkerzand is een bewonersinitiatief in Nieuw-Crooswijk. De groene vlakte van bijna 2 hectare wordt een plek om te spelen, ontmoeten en tuinieren. Op 5 september jl. is de subsidie om het terrein tijdelijk in te richten toegekend door de gebiedscommissie. Bewoners hebben zich verenigd in de Stichting Crooswijkerzand.

kunstenaar

Geplaatst in evenementen, nieuws

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: