CROOSWIJKERZAND ontwikkelsessie 3 ‘plaatsmaken’

datum: 28 januari 2014
lokatie: Huys te Krooswijck
CROOSWIJKERZAND ontwikkelsessie 3
De afgelopen weken zijn de verschillende deelprojecten samengekomen om na te denken over het programma. Moestuin, vlindertuin, paden en spelen met water is verder uitgewerkt. Om beurten presenteren de groepen kort hun voortgang. Alle informatie is verzameld in een online document op google drive. Nog niet alle leden van de werkgroep kunnen hier makkelijk mee overweg. Voor sommigen was het zelfs niet toegankelijk omdat ze geen Gmail account hebben. Dit hebben we aangepast.
De samenwerking met de gemeentelijke diensten verloopt nog stroef. Deze zijn nog niet allemaal gewend om direct met bewoners te communiceren. Tot op heden heeft Ron nog geen centraal aanspreekpunt bij gemeentewerken, de dienst die het terrein op gaat leveren.
We willen samenwerken. Samen met bewoners en andere omwonenden, samen met scholen en organisaties, maar ook samen met de gemeentelijke diensten.
Alleen dan kan er effectief en kostenefficient ontwikkeld worden. De werkgroep wil meedenken over het uitvlakken en inzaaien van het veld, zodat hierin direct onze plannen meegenomen kunnen worden. Niet dat we achteraf weer kuilen moeten graven waar de grond net uitgevlakt en ingezaaid is.
Half maart willen we meedoen met NL doet, om samen met vrijwilligers een eerste begin te maken met de inrichting van het veld.
Komende weken wordt er nog uitgezocht of we een stichting of een vereniging op moeten richten.

kunstenaar

Geplaatst in evenementen, nieuws

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: